No hi ha cap dubte que el precandidat a les eleccions del FC Barcelona més estimat i amb més carisma és Joan Laporta. I una altra demostració s'ha vist aquest divendres, quan un seguidor del Barça ha pagat de la seva butxaca una enorme publicitat en un hotel del Marroc, una imatge que el propi Laporta ha mostrat per les xarxes socials, davant de la sorpresa de propis i estranys, i que ja suma més de 55.000 visualitzacions.

“Bon Any Nou i moltes gràcies als socis del Marroc! Visca el Barça!". Amb aquest missatge, escrit en dàrija, o àrab marroquí, i acompanyat de l'improvisat i sorprenent anunci, ha volgut agrair el gest Joan Laporta.

Uns minuts després, i veient com algunes persones acusaven per les xarxes socials a Laporta de fer campanya indiscriminada, des de la pròpia candidatura han negat tenir res a veure amb el viral anunci. "Ha estat un aficionat que per decisió pròpia ha pres aquesta iniciativa. L'equip de campanya de Laporta no ha tingut res a veure, com ja va succeir amb l'aficionat culer de Polònia," han explicat.

"Laporta president" des de Polònia

El fet al que fan referència des de l'equip de Laporta va succeir fa cinc dies, quan a la ciutat polonesa de Szczecin, situada al nord-oest del país, un autobús en línia va enviar un missatge de suport a Laporta. El bus, de la línia 2513, va posar la frase "Laporta president" al seu panell lluminós, un acte que es va realitzar mentre l'autobús estava fora de servei.

Joan Laporta butlletes Barca Sergi Alcazar

Joan Laporta, després d'anar a recollir les paperetes que els socis han de firmar per donar-li suport / Sergi Alcázar

Tal com va transcendir hores després, el conductor de l'autobús és un acèrrim seguidor del FC Barcelona i creu que el pròxim president del club blaugrana ha de ser Joan Laporta. Sense opcions per votar, el conductor va decidir posar el seu gra de sorra amb una imatge que no va tardar en arribar a Catalunya.

 

Imatge principal: Joan Laporta, durant la presentació del seu equip directiu / Maria Contreras