Barça - Nàpols de la Champions League | Resultat, resum i gols

-
NÀPOLS 1
23:05

CONTRACRÒNICA | El Barça, la Champions i l'amor

El Barça ha certificat el seu accés als quarts de final de la Champions League després de derrotar el Nàpols al Camp Nou. Aquesta sentència -el lead, en termes periodístics- hauria de ser una bona notícia en clau culer. I ho és, però no del tot. Sona estrany dir-ho un 8 d'agost, però la realitat és que els de Quique Setién han de millorar molt si volen aspirar a alçar l'Orelluda. El problema, és clar, és que tenen menys d'una setmana per fer-ho.​ [No et perdis la contracrònica del partit]

barça messi efe

Leo Messi en una rematada acrobàtica del partit

23:03

CRÒNICA | El Barça elimina el Nàpols entre dubtes i patiment (3-1)

El Barça genera molts dubtes, perd la identitat i físicament no està al nivell esperat, però passa als quarts de final de la Champions League. El Nàpols ha plantat cara al Camp Nou, que ha reviscut un partit europeu després de nou mesos, però li ha faltat efectivitat. El festival del VAR, dels penals i els gols de Leo Messi, Luis Suárez i Lenglet han salvat els blaugrana (3-1). [Llegeix la crònica de la victòria del Barça contra el Nàpols]

Barca Napols Lenglet Messi EFE

El Barça celebrant el gol contra el Nàpols

23:00

🔴 FINAL FINAL FINAAAAAAAAAAL! EL BARÇA ES CLASSIFICA PER QUARTS! (3-1)

90+3'

🔶 Per cert, Suárez s'ha emportat la groga en el moment del canvi per sortir massa lent del terreny de joc.

90+2'

🔄 Canvi en el Barça: marxa Luis Suárez i entra Junior Firpo.

90+1'

Apreta el Nàpols en aquests minuts finals, amb centres a la desesperada i vorejant l'àrea blaugrana constantment.

90'

Cinc minuts d'afegit

87'

Per cert, el Bayern de Munic ha guanyat la seva eliminatòria contra el Chelsea, així que el guanyador d'aquest partit s'enfrontarà al conjunt alemany.

85'

Intenta xutar Lozano, però anava massa escorat i el seu xut l'ha aturat fàcil Ter Stegen.

84'

🔄 Canvi al Barça: marxa Griezmann i entra Monchu. Partit massa discret del francès.

83'

Monchu fa estona que està a punt de sortir al camp, però Setién i Sarabia no deixen de parlar i debatre sobre el que està passant al terreny de joc.

82'

❌ GOL ANUL·LAT A MILIK! Centre des de la banda que remata el davanter i bateix Ter Stegen, però Milik estava avançat i el gol ha estat anul·lat per fora de joc.

79'

🔄 Canvi del Nàpols: Marxen Fabián Ruiz i Insigne i entren Elmas i Mertens.

76'

Seria bon moment perquè Setién mogués fitxa i fes algun canvi. Rakitic està per canviar-lo, i Luis Suárez també. El Barça necessita el dinamisme d'Ansu Fati i Riqui Puig.

71'

Uffff Lozano! Centre de Insigne que arriba a Lozano pràcticament sense que ningú el cobreixi. Afortunadament, el seu cop de cap ha marxat fora.

70'

🔄 Doble canvi en el Nàpols: Marxa Callejon i Zielinski i entren Politano i Lozano.

68'

Quina llàstima! Bona jugada col·lectiva del Barça que acaba amb la centrada rassa de Jordi Alba però sense connectar amb ningún rematador.