-
Espanyol 0
00:06

CONTRACRÒNICA | Al·legat contra la correcció culer

El descens anunciat de l'Espanyol a Segona Divisió ha generat una divisió interna dins del barcelonisme. D'una banda, un sector dels aficionats culers ha celebrat sense dissimular la caiguda als inferns de l'etern rival. L'altra divisió, en canvi, ha lamentat la pèrdua del contrincant ciutadà. Les dues opcions, encara que no ho sembli, són legitimes. [La contracrònica del Barça-Espanyol]

griezmann pol lozano barca espanyol EFE

Griezmann i Lozano durant el Barça-Espanyol

00:04

CRÒNICA | El Barça envia l’Espanyol a Segona Divisió (1-0)

26 anys després ha arribat el temut moment de veure com l’Espanyol deixarà de ser equip de Primera Divisió. Amb una pèssima temporada, el descens s’ha confirmat a l’estadi de l’etern rival, en el Camp Nou. I el Barça, sense gaires esperances de celebrar el títol de la Lliga Santander, es venja del ‘tamudazo’ amb una victòria per la mínima gràcies a un gol de Luis Suárez i envia el conjunt blanc-i-blau a Segona Divisió. [La crònica del derbi]

celebracio gol barca espanyol EFE

El Barça celebra el gol

95'

Final del partit!

90+4'

Groga per a David López. Per protestar a l'àrbitre. L'Espanyol es frustra per veure que se li acaba el temps...

90+2'

Reclama penal l'Espanyol! En una rematada de Darder, la pilota toca l'espatlla d'Arturo Vidal, i els blanc-i-blaus reclamaven mans. Res, res, segueixin jugant.

91'

🔄  Canvi del Barça. Se'n va Rakitic i entra Araújo. Nou defensa per aguantar el resultat.

90'

Cinc minuts d'afegit.

90'

Messi volia fer la jugada amb Arturo Vidal, que el desdoblava pel centre, però no s'han entés bé i han perdut l'oportunitat.

88'

RDT prova una bicicleta dins l'àrea per marxar de Sergi Roberto, però el blaugrana no pica i aconsegueix treure-se-la.

85'

🔄 Últim canvi de l'Espanyol. Se'n va Marc Roca i entra Wu Lei. Un nou davanter per canviar el marcador.

86'

Centrada de Cabrera molt passada que RDT no pot controlar bé. Apreta l'Espanyol els últims minuts.

82'

🔄 Canvi del Barça! Marxa el golejador Luis Suárez i entra Martin Braithwaite.

77'

❗ A prop de marcar l'Espanyol! En la sortida d'un córner, RDT remata amb el cap i Piqué ha hagut de volar per rebutjar la pilota.

23:36

💦 Pausa d'hidratació

75'

Messi pica la falta, que ha provocat ell mateix, des de prop de l'àrea però ningú ha arribat a rematar-la i ha acabat marxant per la línia de fora de banda.

75'

🔄 Se'n va Embarba i entra Campuzano.

71'

🔄 Canvi del Barça: marxa Griezmann i entra Arturo Vidal. Bon partit del francés, que ha fet l'assistència de l'únic gol del partit.

70'

Als afores del Camp Nou els aficionats blaugrana deuen estar de festa, perquè fa dos minuts que estan llançant focs artificials.

68'

❗ Quina ocasió del Barça! Volea de Messi que atura magníficament Diego López. Hagués estat un golàs.

66'

🔄 Canvi de l'Espanyol: marxa Calero i entra Darder. Calero ha marxat coixejant, possiblement per la falta d'Ansu Fati.