Que fàcil que és criticar els jugadors a posteriori, diuen algunes persones. Doncs sí, és extremadament fàcil. Sobretot quan els futbolistes en qüestió s'entesten a fer palès que els periodistes i els seguidors a vegades -només a vegades- tenen raó.

Aquest dimarts, un dia més, Nélson Semedo i Arturo Vidal han demostrat que no tenen la qualitat necessària per formar part de l’onze del Barça. Probablement tampoc en tenen per ser simples integrants de la plantilla. [Llegeix la contracrònica aquí]

arturo vidal semedo barca atletic madrid EFE

23:59
CRÒNICA | L'Atlètic de Madrid allunya encara més el Barça del títol de Lliga (2-2)

Així es perd una Lliga. El Barça ha tornat a decebre, demostrant que ja no és aquell equip que un dia va ser, i a sobre es deixa dos punts pel camí que encara l'allunyen més del títol (2-2). L'Atlètic de Madrid ha estat combatiu com sempre i ha demostrat el perquè és el tercer classificat. [Llegeix la crònica aquí]

Leo Messi Barca Atletic Madrid look EFE

23:57
🔴 Final del partit! (2-2)
93'
Groga per a Lemar

Per una falta claríssima a Ansu.

90+3'
Té el tercer l'Atlètic

La jugada matalassera podria haver acabat amb el tercer gol amb la pilota pul·lulant per l'àrea del Barça, però la defensa l'ha pogut refusar afortunadament.

90'
Quatre minuts d'afegit
23:53
🔄 Canvi del Barça

Marxa Arturo Vidal perquè entri Griezmann.

89'
Vola Ansu Fati per rematar...

...però la pilota marxa fora. Sembla que la consigna blaugrana són enviar centres per a la rematada.

86'
No arriba Vidaaaaal!

Sembla que Arturo Vidal estigui fent més de davanter 9 pur que el propi Suárez, que avui ha estat completament desaparegut. No arriba a rematar el centre i Oblak atura la pilota.

85'
🔄 Canvi dels dos equips

En el Barça, marxa Busquets i entra Fati.

A l'Atlètic, marxa Carrasco i Correa i entren Lemar i Vitolo.

83'
Centre de l'Atlètic

No arriba a rematar Morata afortunadament. Rebutja la pilota la defensa blaugrana.

81'
Ho prova Busquets

Falta lateral de Messi que centra i Busquets remata de cap. Se'n va molt desviat.

80'
Groga per a Carrasco

Trepitja el peu de Messi, claríssima.

78'
🔄 Canvi de l'Atlètic

Marxa Diego Costa i entra Morata.

23:38
💦 Pausa d’hidratació
75'
Groga per a Diego Costa
75'
Vidaaaaaal novament!

Centre de Jordi Alba que remata Vidal pràcticament volant, però el seu remat marxa fora per poquet.

73'
Ho prova Joao Félix!

Intenta un xut des de l'eix de la frontal, però Ter Stegen l'atura sense problemes.

71'
Vidaaaaaaaaal!

Quina ocasió del Barça! Xut d'Arturo Vidal des de la frontal que se'n va per molt poc. Quina llàstima.

69'
Reclama penal Piqué

Ha saltat per rematar en l'àrea i l'han derrocat. No l'acabo de veure prou per ser penal.