La multinacional francesa Veolia ha anunciat que preveu invertir 12 milions d'euros a Catalunya en els propers dos anys a fi d'incrementar la seva presència al territori en projectes relacionats amb el sector de l'eficiència energètica i la gestió de recursos. Coincidint amb la cita anual de networking celebrada a la Torre de Collserola de Barcelona, la companyia dedicada a la gestió optimitzada de recursos ha recordat també que en els últims tres anys s'han invertit 10 milions d'euros en projectes relacionats amb gestió energètica, de residus i tractament d'aigües.

A causa de l'augment de les inversions en Catalunya, Veolia té previst realitzar un canvi d'oficines atenent la demanda d'espai i el creixement de la plantilla, que en els últims dos anys s'ha incrementat en un 17%. D'aquesta manera, espera que s'assoleixi els 600 col·laboradors a final de 2018 mentre que la nova seu del grup a Catalunya s'ubicarà a la Plaça Europa, d'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

El director general de Veolia Serveis Catalunya, Miquel Àngel Cerdà, ha remarcat que el territori està vivint una etapa expansiva en què el creixement es fonamenta en la indústria i el sector serveis, la qual cosa necessita una optimització de recursos per consolidar-se "com una empresa líder".