Set detinguts per danys i desordres públics. Aquest és el balanç dels incidents provocats per membres del col·lectiu dels taxistes en el marc de la vaga indefinida convocada ahir davant el rebuig al decret proposat pel govern per regular les VTC. taxistes a cara descoberta van atacar vehicles de les empreses Uber i Cabify, provocant danys d'importància als vehicles. Els taxistes han convocat una vaga indefinida i ocupen la Gran Via de Barcelona, que està tallada entre la plaça Espanya i la plaça Tetuan.

Les agressions van tenir lloc durant una marxa al centre de Barcelona, en la qual es van viure escenes de tensió. A la zona de l'avinguda Paral·lel, alguns dels manifestants van començar a col·locar contenidors i tanques al mig del pas. Van calar foc a un dels contenidors.

Durant tota la marxa, furgonetes policials van  seguir els manifestants, i quan movien mobiliari urbà, els policies el tornaven a posar al seu lloc. Dos vehicles VTC van ser atacats al carrer Viladomat, i va haver d'actuar la Guàrdia Urbana per dispersar els taxistes.

Un altre grup de taxistes en vaga va agredirbrutalment un VTC a la Via Laietana de Barcelona, fins al punt que han provocat un atac de nervis al conductor. Els agressors van clavar cops de peu al cotxe, van rebentar els vidres i fins i tot van intentar trencar les portes. Efectius de la Guàrdia Urbana van atendre el conductor, que va precisar d'assistència sanitària en patir una crisi d'ansietat.