Els treballadors de l'empresa japonesa Nissan mantenen les concentracions i anuncien noves mobilitzacions en contra del tancament de la planta de Barcelona, anunciat oficialment dijous 28 de maig.

Són 3.000 llocs de treball directes i 20.000 d'indirectes els que es veuen afectats per aquesta situació. L'objectiu dels empleats és que es reverteixi aquesta decisió. Per aquest motiu han anunciat noves protestes que es produiran al llarg d'aquesta setmana.

Durant els propers dies hi haurà tres manifestacions tot i que els treballadors encara no en donen tots els detalls.

Dimarts 2 de juny 

Demà tindrà lloc la primera mobilització, a les 17.00h de la tarda. Els empleats han decidit manifestar-se davant d'un concessionari de Renault ja que és l'empresa de l'aliança Renault-Nissan-Mitsubishi que gestionarà les plantes a Europa.

Els treballadors de Nissan han anunciat que aquest vespre anunciaran el lloc concret de trobada de la concentració.

Dijous 4 de juny

La segona tindrà lloc aquest dijous a les 10.30h del matí.

Han convocat les persones perquè vagin amb els seus cotxes a la planta de Nissan més propera als seus domicilis (Zona Franca, Sant Andreu o Montcada) i un cop allà es començarà una marxa lenta.

Anunciaran el recorregut el mateix dijous.

Dissabte 6 de juny

L'última convocatòria d'aquesta setmana tindrà lloc dijous 6 de juny a les 11.00h del matí.

El que es pretén en aquesta és visualitzar totes aquelles persones que han col·laborat econòmicament a la "caixa de resistència".

Mesures de seguretat

Els treballadors, conscients que encara existeix la crisi sanitària del coronavirus, demanen a tothom que vagi a aquestes protestes amb mascareta i seguint totes les mesures de seguretat.