La marca nord-americana Tesla ha instal·lat a l'Hotel Camiral de Caldes de Malavella (Selva) una nova estació de "supercarregadors" per a vehicles elèctrics. Aquesta nova estació compta amb 10 carregadors individuals i connecta Barcelona amb el nord de Catalunya, la costa Brava i el sud de França, segons ha destacat la companyia fundada per Elon Musk en un comunicat.

Tesla ha recordat que, encara que la manera més convenient de recarregar els vehicles és a casa o a la feina, ha creat una xarxa mundial per completar la bateria del cotxe quan els conductors volen realitzar viatges llargs en un sol dia. Així, per a recorreguts de llarga distància, els clients poden utilitzar aquests supercarregadors, que permeten recarregar els vehicles Tesla en qüestió de minuts en lloc d'hores. D'aquesta manera, en 30 minuts permeten una càrrega de fins a 270 quilòmetres.

A més, Tesla també s'ha centrat en l'expansió de la seva xarxa "Destination Charging" (Càrrega en Destí) en el conjunt Espanya, que permet recarregar fins a 100 quilòmetres d'autonomia per hora. A Espanya ja compta amb 11 estacions de "supercarregadors" i 122 Destination Charging ubicats a centres comercials, hotels o museus, entre d'altres establiments.