Siemens ha triat Cornellà de Llobregat (Barcelona) per ubicar el seu nou hub d'innovació digital, una iniciativa que presentarà en públic el proper 7 de juny. Siemens ha donat a conèixer aquest dimarts que aquest centre d'innovació es dedicarà a desenvolupar solucions digitals relacionades amb el sector energètic per a Mindsphere, la plataforma al núvol de la companyia.

Des d'aquest laboratori d'idees, Siemens investigarà, juntament amb proveïdors, enginyers de programari i experts de la multinacional, com obtenir el màxim benefici de la tecnologia digital aplicada a l'energia i aconseguir augmentar l'eficiència de plantes i fàbriques.

A l'acte de presentació d'aquest nou hub d'innovació digital acudiran la presidenta i consellera delegada de Siemens a Espanya, Rosa García; el conseller delegat mundial de la unitat de negoci de serveis d'energia i gas de Siemens, Vinod Philip, i el director general de les divisions Power&Gas i Power Generation Services de Siemens a Espanya, Olivier Bècle, entre altres autoritats.