La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, presidirà aquest divendres la sessió inaugural de la XXII Trobada d'Economia a s'Agaró (Castell-Platja d'Aro, Baix Empordà), que aquest any girarà entorn del lema 'Catalunya-España: palanques per al creixement', i que també comptarà amb el ministre d'Economia, Indústria i Competitivitat, Luis de Guindos.

Estarà acompanyada de la presidenta de la Fundació Internacional Olof Palme, Anna Balletbò, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls.

Prèvia a la sessió inaugural s'organitzarà una taula rodona sobre 'El repte de la digitalització: nous models de negoci', amb el director de l'Observatori de les Idees, Andrés Ortega; el fundador i conseller delegat de Byhours, Christian Rodríguez; la cofundadora d'Hola Luz, Carlota Pi, i l'economista en cap de CaixaBank, Enric Fernández.

La primera jornada de la trobada la tancarà l'exconseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Santi Vila, i dissabte participarà també el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que pronunciarà una conferència amb el títol 'Un projecte per a Catalunya'.

La clausura, dissabte al migdia, anirà a càrrec del ministre d'Economia, Luis de Guindos, que realitzarà una ponència i participarà també en un dinar-debat amb els assistents.