La companyia Saba s'ha reforçat a Portugal, on gestiona més de 16.700 places, en incorporar 1.100 noves places d'aparcament, segons ha informat aquest dimecres la companyia. Saba s'ha adjudicat la concessió de l'aparcament de l'Estádio Universitário, a Lisboa, i el d'Eça, a Póvoa de Varzim, a més del contracte de lloguer d'aparcament de Lota, a la mateixa localitat. La companyia presidida per Salvador Alemany gestiona en total una xarxa de 30 aparcaments i 5 zones regulades a Portugal distribuïts a 15 ciutats, amb més de 16.700 places.

L'aparcament de l'Estádio Universitário de Lisboa disposa de 373 places i durant els últims 15 anys ha estat gestionat per Saba. , ha resultat adjudicatària de nou per a la seva explotació per cinc anys, amb possibilitat de dues pròrrogues addicionals de 5 anys cadascuna. A Póvoa de Varzim, Saba s'ha adjudicat la concessió per 32 anys de l'aparcament d'Eça, amb 553 places en una única planta subterrània, i el contracte d'arrendament per cinc anys de l'aparcament en superfície de Lota, de 174 places.

El director general de Saba a Portugal, Marco Martins, ha explicat que la companyia implementarà el 2017 una sèrie de mesures de millora en la seva xarxa de Portugal des del punt de vista físic dels aparcaments, amb una remodelació integral del seu disseny.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat