El RACC presenta el primer agregador de serveis de mobilitat urbana que ofereix un accés centralitzat, senzill i intuïtiu a tota l’oferta de transport compartit i públic de la ciutat de Barcelona. Es tracta de RACC Trips, una aplicació mòbil gratuïta, disponible per iOS i Android, que permet al ciutadà una planificació multimodal dels seus desplaçaments adaptada a les seves necessitats en cada moment.

L'aplicació, que es troba en una fase inicial de desenvolupament i anirà incloent noves funcionalitats i serveis amb el temps, està disponible en català, castellà i anglès, i ja es pot descarregar a l’Apple Store i a la Play Store. L’agregador inicia el seu desplegament a la ciutat de Barcelona, tot i que està present a totes les ciutats espanyoles que compten amb els serveis dels operadors de mobilitat compartida integrats a l’aplicació.

Actualment, l’agregador posa a l’abast dels ciutadans informació i localització de prop de 10.000 vehicles i equipaments d’aquests operadors a la ciutat de Barcelona per mode de transport: bicicletes (com Bicing o Bicibox), motos compartides (com Ecooltra), servei de cotxe (com Bluemove o Avancar) i el transport públic habitual. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat