La patronal Pimec i la Mobile World Capital de Barcelona (MWCapital) han renovat l'acord per fomentar la transformació digital de les micro, petites i mitjanes empreses catalanes. D'aquesta manera, les dues entitats continuaran treballant conjuntament en una comissió integrades per membres de la patronal i del MWCapital i impulsaran de nou les comissions de seguiment, amb reunions periòdiques per analitzar com es desenvolupen tots els projectes.

En la signatura per renovar el conveni hi han participat el president de Pimec, Josep González, i del conseller delegat de MWCapital, Carlos Grau. González ha explicat que Pimec ja treballa des de fa temps per sensibilitzar i facilitar la transformació digital de les empreses. “Els particulars ja estem digitalitzats i ara ho han de fer les pimes, que són el 99,8% del teixit empresarial”, ha comentat. 

Per la seva banda, el conseller delegat de MWCapital ha destacat que "sumar la petita i mitjana empresa en la transformació digital és imprescindible per aconseguir un canvi real al nostre sistema econòmic i que repercuteixi en les persones".