Paco Hoya, soci director d’Hoya Correduría de Seguros, ha estat escollit per ser el president del Cercle Cecot de Joves Empresaris els propers dos anys, en substitució de Santi Fontseca, que ha ocupat el càrrec el darrer mandat i que continuarà formant part de la nova junta directiva com a vicepresident. El relleu l'ha anunciat la patronal Cecot en un comunicat. 

L’entrada en vigor del canvi de presidència s’ha fet efectiva amb el canvi d’any. Hoya ha recordat que “ser del Cercle significa comprometre’s amb valors com el treball en equip, el respecte a totes les opinions i la inquietud en l’adopció de la innovació en la cultura d’empresa i, fins i tot, a nivell particular. Així, qualsevol jove empresari o directiu que comparteixi aquests valors té cabuda al Cercle”.

Segons el comunicat, la nova junta planteja la nova legislatura com un període per esdevenir un altaveu i, alhora, ser receptors actius d’aspectes que ocupen i preocupen els directius i empresaris joves més enllà del seu dia a dia empresarial. El Cercle impulsarà activitats relacionades amb l’esport, la cultura i la solidaritat que fomentin la cohesió del grup per poder establir relacions i incrementar les col·laboracions entre empreses. Temes com l’aplicació i implementació de noves tecnologies, tendències en gestió empresarial i lideratge marcaran un programa de formacions i d’intercanvi entre els membres però també amb tercers. És en aquest punt que la nova junta es planteja crear ponts de contacte amb altres organitzacions de joves empresaris per poder establir canals d’intercanvi i col·laboració. 

El perfil

Paco Hoya, diplomat en Mediació d’Assegurances, va iniciar la seva etapa professional el 1991 com a responsable de contractació a diverses companyies d'assegurances a Catalunya. Des del 1997 és soci director d'Hoya Correduría de Seguros i compagina l'activitat professional amb tasques de representació empresarial.

És president de l’ACCA, Associació Catalana de Corredors i Correduries d’Assegurances, i de la Fundación Sanos. Participa com a vocal a la junta directiva de la patronal Cecot i de l’Autcat, organització d’autònoms de Catalunya, de la qual va ser president entre el 2014 i el 2017. Des de l’any 2011 forma part del Consell Assegurador de la Generalitat i és membre del consell assessor de Liberty Seguros, SA.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat