La cadena de supermercats Lidl ha adquirit una parcel·la de 120.000 metres quadrats a Martorell (Baix Llobregat) per edificar una nova plataforma logística. El grup alemany preveu construir un centre d'uns 65.000 metres quadrats, que es convertirà en el centre de distribució més gran que la cadena té a Europa. Segons Expansión, un rècord que fins ara ostentava el magatzem que va inaugurar el setembre en Alcalá de Henares (Madrid), de 61.000 metres quadrats.

Lidl ha explicat que, davant de la impossibilitat de poder ampliar la seva plataforma logística de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) i amb l'objectiu de "garantir un creixement sostenible", ha accelerat el projecte de Martorell per poder incrementar la superfície logística actualment disponible a Catalunya i poder atendre el creixement de la demanda.

Per la seva part, la Generalitat ha detallat que està tramitant el pla director que l'empresa espera que s'aprovi al llarg d'aquest any, amb l'objectiu que comencin les obres d'urbanització de la parcel·la al llarg del 2018. Així mateix, la companyia ha remarcat que l'adquisició d'aquesta parcel·la no implica la sortida de Montcada i Reixac, on a més d'una plataforma logística, Lidl compta amb les oficines centrals.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat