La Intersindical-CSC ha revolucionat les eleccions sindicals del personal tècnic i administratiu de la Generalitat. El sindicat independentista ha passat dels quatre als 35 delegats i s'ha convertit, juntament amb la IAC-Catac, en el sindicat majoritari dins de l'administració catalana, superant així a Comissions Obreres (29) i UGT (28).

Aquests bons resultats, permetran a la Intersindical poder entrar per primer cop a la Mesa General de Funció Pública, que es podria traduir en la capacitat d'influir en futurs acords i propostes laborals en el marc de la Generalitat de Catalunya.

Segons el mateix sindicat, el seu èxit arriba, bàsicament, per tres motius, el posicionament clar contra el 155 i en favor de la república catalana, la visibilitat que han obtingut a través de les diverses vagues que s'han convocat i el fet d'haver presentat candidatures a totes les eleccions.

A més a més, des del sindicat també consideren que el personal de l'Administració ha volgut reconèixer que van ser els únics que es van posicionar contra el 155 i consideren que són els que millor poden "defensar al personal públic i a les institucions catalanes contra la repressió que comporti un nou control per part del govern espanyol".

Després de les eleccions sindicals d'aquest col·lectiu, l'11 de març n'hi haurà al de Mossos d'Esquadra, amb 16.000 treballadors, l'endemà al de personal docent no universitari, amb 80.000 treballadors, i el 26 i 27 de març al de personal de l'ICS, també amb 80.000.