Solvia, la immobiliària del Banc Sabadell, ha posat a la venda els hospitals Quiron de Barcelona, Bilbao i San Sebastià. Segons ha informat l'empresa aquest dimecres en un comunicat, els actius, propietat de l'entitat bancaria, estan llogats al grup hospitalari Quironsalud, que pertany al grup sanitari alemany Fresenius.

Solvia espera que l'operació, que està prevista tancar-la abans d'acabar el 2017, generi interès entre els inversors, ja que ha rebut diferents ofertes de grups tan nacionals com internacionals. L'Hospital Quirón Barcelona es va construir l'any 2006 a la plaça Alfonso Comín i té 58.000 metres quadrats i el de San Sebastià és un complexe de tres edificis amb uns 7.000 metres quadrats. 

Per últim, Solvia ha indicat que a hores d'ara el mercat sanitari presenta un nivell d'oferta baix davant una demanda que està in crescendo, i això ha provocat que els inversos estiguin interessats en trobar més oportunitats fora dels mercats clàssics (França, Alemanya i el Regne Unit), per desembocar capital mobiliari cap al sector sanitari.