Grup Gall ha nomenat l'especialista en 'private equity' i empresa familiar Joan Ignasi Monfort com a nou director general de Ta-Tung. La companyia el posa al capdavant de la seva proposta de plats precuinats basats en receptes tradicionals de la cuina asiàtica que va adquirir el juliol de 2020 com a part de la seva estratègia de creixement enfocada a la transversalitat i la internacionalització.
Joan Ignasi Monfort assumeix la direcció general de Ta-Tung després de tancar una extensa etapa de gairebé dues dècades a Copesco Sefrisa, companyia en n'hi ha estat el CEO durant els ultimos 15 anys i que va finalitzar després de tancar un reeixit procés de 'turnaround', venda i integració de la companyia amb Angules Aguinaga.
Anteriorment va exercir responsabilitats a diferents nivells, fins a convertir-se en director general, el 1996, liderant la 'joint venture' amb la cooperativa islandesa SIF. Després d'aquesta operació, assumiria el procés de transformació i d'innovació que va permetre estabilitzar financerament la marca i rellançar-la, situant-la al camí de creixement que va permetre culminar la seva venda i posterior integració a Angules Aguinaga.
Monfort compta també amb una rellevant experiència en 'lobbyng professional' a nivell europeu (va ser vicepresident de l'European Salmon Smokers Association) i en Consell d'Administració (va ser president de la Mútua de Previsió Social Escolar Sant Josep de Calassanç). Des de 2014 és membre de l'Associació Espanyola de Directius (AED) i copresident de la Comissió de la Funció Directiva.
Grup Gall va indicar que "líder al mercat de plats refrigerats asiàtics", la seva aposta amb Ta-Tung té l'objectiu "d'apropar la cuina asiàtica a la llar, proporcionant menús fàcils de preparar, d'alta qualitat i a un preu assequible que permetin al consumidor portar el restaurant asiàtic a casa amb tot el seu ritual. En aquest sentit, Ta-Tung aspira a convertir-se en el referent casolà que permeti democratitzar el consum de cuina asática a Espanya".