El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publica aquest dimecres una nova convocatòria per a les proves de selecció per a 65 places de controlador aeri, tot i que no precisa quantes d'aquestes aniran destinades a l'Aeroport del Prat. El període d'inscripció estarà obert de 26 de setembre al 9 d'octubre i podrà fer-se a través de la pàgina empleo.enaire.es, on també hi ha les bases de la convocatòria i facilitat d'accés al finançament, entre d'altres. Es tracta de la quarta convocatòria en tres anys per a la contractació, amb caràcter indefinit, de controladors aeris. Les 65 noves places se sumen a les 373 ofertes el 2016, 2017 i 2018.

Els requisits per acollir-se a la convocatòria és tenir la nacionalitat espanyola o estrangers naturals d'estats membres de la UE o amb cònjuge espanyol o d'un estat membre; ser major de 18 anys i menor de 65, tenir un títol universitari, alt nivell d'anglès i castellà tant oral com escrit i superar les proves d'idoneïtat. El procés d'avaluació constarà de tres fases, que inclouran proves en anglès desenvolupades per Eurcontrol i de personalitat, entre d'altres.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat