La candidatura de Pere Barrios per les eleccions de la patronal de les pimes, EinesPimec, ha presentat aquest dilluns un document d'al·legacions a la Junta Electoral de la patronal per denunciar una sèrie d'irregularitats en el procés electoral. "Volem deixar constància sobre el que hem trobat en el procés", ha exposat Barrios, qui espera que la junta electora "ho investigui i hagi de respondre". Les eleccions de la patronal tindran lloc aquest dimarts 23 de febrer, en què també participa la candidatura continuista d'Antoni Cañete, Activisme Empresarial.

Barrios ha volgut denunciar la "manca de seguretat jurídica, desigualtat i irregularitats" en el procés electoral de les eleccions de Pimec. Segons el candidat d'EinesPimec, candidatura que compta amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), s'han observat "defectes en la convocatòria d'eleccions" i "irregularitats" en la candidatura de l'altre candidat. En aquesta línia, el candidat independentista assenyala "l'ús de recursos de l'entitat" a favor de la candidatura d'Antoni Cañete i també un "defecte d'anticipació".

 

Eleccions del 23 de febrer

Les eleccions per la patronal de les pimes tindran lloc aquest dimarts 23 de febrer, després que el president sortint de Pimec, Josep González, deixés la presidència de l'entitat a principis de febrer amb caràcter immediat. 

"La societat empresarial catalana ens està demanant que fem una patronal catalana", ha dit Barrios, qui ha reivindicat la candidatura com a clarament independentista. La candidatura compta amb el suport de l'ANC, la qual també ha ajudat la candidatura de Barrios a l'hora de demanar el vot pels comicis. 

"Hem tingut un suport molt gran i creiem que el vot individual en guanyarem, perquè hem tingut una resposta molt gran i maca", ha dit Barrios, alhora que ha posat en dubte els resultats que representaran els vots col·lectius d'associacions o confederacions. Tot i això, Barrios s'ha mostrat orgullós de la feina feta aquestes setmanes i ha dit que vol "veure curs de gent anant a votar" aquest dimarts.

 

Foto principal: Pere Barrios, candidat d'EinesPimec, presenta al·legacions a la seu electoral de la patronal aquest dilluns. / ACN