El primer ministre del Regne Unit, David Cameron ha admès que tenia accions del fons d'inversió de la societat offshore del seu pare, Ian Cameron, segons ha publicat The Guardian en referència a una entrevista de la cadena ITV. Enmig de la polèmica pels papers de Panamà, Cameron ha explicat que va comprar accions del fons de l'empresa Blarimore Holdings Inc. per 12.497 lliures (al voltant de 15.450 euros) i les va vendre, disset anys després, per un valor de 31.500 lliures (al voltant de 39.000 euros) quatre mesos abans d'entrar al 10 de Downing Street.

Una societat offshore registrada el 1980 a Panamà amb Mossack Fonseca i que, segons el primer ministre, no va ser creada amb "la idea d'evadir impostos" ni tampoc "per beneficiar una família en particular" sinó per qualsevol que volgués comprar accions i, en cas de ser ciutadà britànic, pagar impostos sobre els dividends. Blairmore es va moure a Irlanda el 2012, dos anys després que Cameron ja hagués estat nomenat primer ministre. 

Res a amagar

Ara bé, aquesta revelació posa en entredit els anteriors comunicats del Govern britànic que després de titllar l'assumpte de "privat", van assegurar que tant Cameron com la seva família no s'havien beneficiat de cap societat offshore. És precisament per això que el primer ministre també ha volgut aclarir que van declarar tots els dividends anuals rebuts de la societat, així com també van pagar tots els impostos corresponents al Regne Unit.

Cinc dies després que esclatés l'escàndol del bufet panameny Mossack Fonseca i liderat pel Consorci Internacional de Periodistes d'Investigació (ICIJ) sortís a la llum i esquitxés el nom del ja desaparegut Ian Cameron, el primer ministre britànic ha assegurat que "vull ser tan clar com sigui possible sobre el passat, el present i el futur perquè, sincerament, no tinc res a amagar i estic orgullós del meu pare i del que va fer, així com el negoci que va establir i de tota la resta".

Finalment, ha volgut concloure que "vaig decidir agafar un camí diferent del meu pare, avi i besavi que eren tots brokers, no tinc res a amagar i estic molt content de respondre preguntes així".​ A partir d'ara, el seu objectiu és "seguir lluitant amb força per assegurar que tinguem una transparència més gran i millors normes que impedeixin l'evasió fiscal".