Copisa ha tancat el seu segon contracte internacional més gran fins ara signat i ho ha fet amb la petroliera romanesa OMV Petrom pel període entre febrer del 2017 i febrer del 2021. El compromís signat li suposarà uns ingressos de 170 milions d'euros a canvi de construir i ampliar diversos camps de producció de refinats en el país que estan en mans d'aquesta empresa energètica. Després d'aquest contracte, Copisa augmenta la seva presència a Romania on va entrar el 2008 i en aquests anys ha participat en una desena d'obres d'infraestructures portuàries, carreteres, estacions de tren, plantes de tractament d'aigües i residus, complexes agroalimentaris i parcs eòlics.

El contracte inclou les obres de construcció de vials i places per a perforació, equips de superfície i qualsevol construcció, equips i material necessaris per a l'execució i rehabilitació de pous petroliers. Copisa i la seva filial romanesa Copisa Construtii SRL lideren amb un 70% un dels consorcis que han resultat adjudicataris d'aquests contractes marc. D'aquesta manera, l'empresa catalana guanya com client a un gegant europeu de la producció de petroli, gas natural i energia elèctrica de cicle combinat que lidera el sector a l'Europa Central i Oriental. 

OMV Petrom és el grup més important del sud-est d'Europa en el sector de petroli i gas, amb una taxa de producció de petroli i gas d'aproximadament 64 milions de barrils en l'any 2016. El grup té una capacitat de refinament de 4,5 milions de tones a l'any, 860 megawats i un parc eòlic de 45 MW.