La Fageda Fundació ha estat reconeguda pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC) amb el guardó 'Premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència', que es lliura anualment.

El Col·legi ha reconegut el compromís de La Fageda amb la transparència, valorant "la quantitat i la qualitat" de la informació present en la seva pàgina web. El CCJCC ha destacat el compromís de La Fageda en matèria de transparència i honestedat, superant els mínims legals que estableix el marc normatiu actual.

La iniciativa 'Premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència', que organitza anualment el CCJCC, pretén reconèixer professionals i entitats públiques i privades que han desenvolupat eines de comunicació favorables i promotores de la transparència en la gestió i rendició de comptes.

Amb aquest reconeixement, el Col·legi de Censors de Catalunya reconeix la gestió de La Fageda, una entitat que desenvolupa "un projecte d'interès social amb una excel·lent gestió empresarial, i ho fa compatible amb el desenvolupament d'una comunicació oberta i transparent".

La directora general adjunta de La Fageda, Sílvia Domènech, ha recollit el guardó en mans del president dels auditors catalans, Antoni Gómez, que ha destacat "la transparència corporativa de La Fageda al servei de la societat, amb un lloc web amb molta informació i molt ben estructurada".

Sílvia Domènech ha remarcat el compromís de La Fageda amb la transparència. "Des de l'inici", va explicar, "la transparència forma part de la nostra gestió, dels nostres valors com a institució perquè estem convençuts que genera confiança i per a nosaltres és un compromís i una actitud amb tots els nostres públics".

Domènech també ha recordat que el projecte, a més de retre comptes de manera àmplia i rigorosa en el seu espai web, rep visites per a tots els públics a la seva finca de Santa Pau des de fa 25 anys.