La cotització d'AENA, gestora de l'Aeroport de Barcelona, ha caigut en picat arrel de les càrregues i les mobilitzacions a l'aeroport barceloní, on milers de persones s'hi han anat a manifestar en resposta a la sentència del judici del procés

Quan els manifestants han començat a anar cap a l'aeroport, als voltants de les 12 del migdia, coincideix amb la primera caiguda de l'acció de la gestora. Fins a les 3 del migdia no ha començat a remuntar el preu, però la credibilitat s'ha vist frustrada amb la continuació dels fets i les càrregues policials, i ha tornat a caure el preu. Ha tancat la sessió als 167,95 euros, enfront els 168,9 amb què ha obert. 

cotització aena 14octubre

Les caigudes pronunciades de la cotització d'AENA coincideixen amb les primeres marxes de l'independentisme cap a l'aeroport per protestar contra la sentència, seguint les indicacions de Tsunami Democràtic, i amb les càrregues policials contra els manifestants. 

La jornada ha estat marcada per les dificultats per arribar a la infraestructura, la cancel·lació d'una vintena de vols arrel del conflicte i la impossibilitat d'accedir a les portes d'embarcament i l'enfrontament entre policia i manifestants dins del recinte, que ha acabat amb dos detinguts –fins al moment– i uns quants ferits.