El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, i alcalde de Frankfurt, Uwe Becker, han inaugurat les noves instal·lacions de la sucursal de CaixaBank a la ciutat alemanya, segons ha informat l'entitat aquest divendres en un comunicat. Això suposa "un pas més en l'estratègia de creixement del negoci de banca internacional del banc", que ha accelerat la seva expansió en els últims anys per consolidar-se com a referència en banca internacional global, amb una xarxa que assoleix ja les 24 oficines repartides per tot el món.

"Aquestes noves oficines permetran continuar avançant en el creixement de CaixaBank a Europa; volem reforçar el nostre lideratge en banca internacional amb presència als cinc continents i ser una referència global per a les empreses espanyoles amb activitat internacional i per a les multinacionals que operen a Espanya", ha afirmat Gortázar.

CaixaBank ha traslladat la seva sucursal a Alemanya a unes noves oficines de major gran i millor ubicació per consolidar la seva presència al país i oferir un servei més adequat als seus clients i empreses amb interessos en Espanya i Alemanya. A més, el trasllat es produeix després que l'oficina de representació a la ciutat obtingués la llicència bancària fa gairebé un any, per poder oferir serveis de comerç exterior, banca d'empreses i banca corporativa.

Alemanya com a mercat prioritari

Segons ha destacat CaixaBank, Alemanya és un mercat prioritari per la seva privilegiada situació geogràfica, que la converteix en el centre neuràlgic d'intercanvi comercial a Europa. La presència del banc que presideix Jordi Gual al país es remunta a 2002; posteriorment, el 2004, va obrir una oficina de representació que es va convertir en sucursal el 2017.