CaixaBank ha renovat el certificat d'Empresa Familiarment Responsable (EFR) que atorga la fundació MásFamilia, per la qual cosa es reconeix el seu model de gestió en matèria d'igualtat i la seva aposta per polítiques i iniciatives de conciliació.

En un comunicat, CaixaBank ha precisat que va rebre aquesta certificació per primera vegada ja el 2010. El certificat valora aspectes com la qualitat de la feina, la flexibilitat temporal i espacial, l'estil de direcció i lideratge, suport a la família, formació i desenvolupament professional i igualtat d'oportunitats, entre d'altres aspectes.

EFR és un moviment internacional que s'ocupa d'avançar en matèria de responsabilitat i respecte a la conciliació de la vida personal i professional. Així mateix, també fomenta el suport a la igualtat d'oportunitats i la inclusió de totes les persones, prenent com a base la legislació vigent i vinculant i la negociació col·lectiva, de manera que les empreses EFR realitzen una autoregulació voluntària en la matèria.

En l'actualitat, la Fundació Másfamilia té la potestat d'acreditar la condició d'empresa familiarment responsable.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat