CaixaBank ha impulsat una nova plataforma titulada Molt per Fer que té per objectiu difondre i augmentar el coneixement de conceptes financers bàsics lligats als projectes vitals més freqüents de la població, amb la meta d'il·lustrar la cultura financera perquè la gent pugui "entendre, analitzar i dur a terme un pla detallat per a la seva economia personal".

Per a això, cada mes, la periodista Helena Resano entrevistarà a un famós de qualsevol sector perquè expliqui la seva història personal i com un aspecte de la cultura financera ha estat important en el seu projecte vital. El jugador de bàsquet, Marc Gasol, i els cuiners Samantha Vallejo-Nágera i Ferran Adrià són els primers confirmats d'una plataforma que té una durada prevista d'un any i per on passaran prop de deu personalitats de molts àmbits per explicar les seves experiències.

Conceptes bàsics

Les entrevistes també comptaran amb un espai per a la divulgació dels conceptes bàsics de l'economia i per apropar la informació financera a tots els públics, que estarà a càrrec del professor d'economia i empresa de la Universitat Pompeu Fabra Barcelona School of Management, Xavier Puig.

Aquest projecte entra dins del compromís del banc per ser socialment responsable, i s'emmarca dins del nou portal genèric de cultura financera de l'entitat, CaixaBank Life, per apropar a tots els públics la cultura financera i els conceptes bàsics de l'economia.

Foto principal: Samantha Vallejo-Nágera, Marc Gasol i Ferran Adrià, els primers a confirmar la seva participació en la iniciativa / CaixaBank