CaixaBank ha atorgat 2.260 milions d'euros en crèdits a hotels, allotjaments turístics i càmpings de tot Espanya durant el 2019, un 3,3% més que el 2018. A través de la seva línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, l'entitat ha concedit un total de 3.336 crèdits, fet que suposa un increment del 16% respecte a l'exercici anterior. Per territoris, les comunitats que més volum de crèdit han rebut són les Illes Balears, Catalunya i Andalusia, amb una concessió de prop de 918, 540 i 220 milions d'euros, respectivament, segons ha informat el banc en un comunicat.

CaixaBank Hotels & Tourism compta amb 6.000 milions d'euros de volum de negoci en el sector hoteler i allotjaments turístics i té un equip de 30 professionals. L'entitat ofereix als seus clients finançament adaptat als seus projectes, alhora que disposa d'un servei d'assessorament en les inversions i per fomentar la modernització de la planta hotelera existent. A més, promou el finançament de la compra d'actius hotelers i la de projectes de nova construcció, tant en el segment urbà com en el de vacances.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat