CaixaBank ha rebut a Londres el premi 'European Retail Bank of the Year' com a reconeixement a l'entitat financera més destacada en innovació a Europa durant l'últim any. En la concessió del guardó, el jurat ha valorat tant l'aplicació de la creativitat i la innovació en les estratègies de negoci com l'obtenció de resultats de negoci quantificables, ha detallat l'entitat financera catalana en un comunicat.

Els Retail Banker International Awards estan promoguts per la publicació especialitzada 'Retail Banker International' (RBI), dedicada a l'anàlisi de l'evolució de la banca retail a tot el món. El premi distingeix les fites en banca digital aconseguides per CaixaBank, entre els quals destaca el llançament del banc a través del mòbil imaginBank.

L'entitat també ha destacat a nivell internacional pel desenvolupament de projectes de mobilitat perquè els gestors puguin desplaçar-se al domicili dels clients i, des d'allà, poder contractar com si fossin a l'oficina. Així mateix, el procés de digitalització en CaixaBank ha permès avançar en eficiència, amb l'automatització del 77% de l'operativa comercial a l'oficina, i el banc també treballa en projectes d'innovació basats en tecnologies com el big data i la intel·ligència artificial.