CaixaBank ha estat reconegut com a 'Banc de l'Any 2018' a Espanya per la revista britànica The Banker, del Grup Financial Times. Aquest reconeixement com a millor banc d'Espanya culmina "la positiva evolució al llarg del 2018 de l'activitat bancària" de l'entitat presidida per Jordi Gual.

Els premis Bank of The Year de la revista The Banker, que es van lliurar ahir a Londres, reconeixent als bancs que "superen de forma rellevant els reptes als quals s'enfronta el sector", com la transformació digital, la capacitat de creixement, l'aposta per la innovació i la qualitat dels serveis que ofereixen als seus clients. El comitè editorial de la revista és l'encarregat de triar als bancs guardonats després de valorar la fortalesa de les candidatures rebudes.

El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha mostrat la seva satisfacció per aquest guardó, que "és un nou reconeixement internacional al nostre compromís amb l'excel·lència i servei al client amb una decidida aposta per la transformació digital i la innovació; pilars que també s'assenten les bases del nostre creixement futur, segons el que estableix el nou Pla Estratègic 2019-2021".

Per la seva banda, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de l'entitat, ha destacat que "CaixaBank segueix augmentant la seva rendibilitat i la seva solidesa com a fruit d'un esforç col·lectiu per la qualitat del servei". Per a Gortázar, la clau de l'èxit de CaixaBank és la seva estratègia centrada en les persones: "Els nostres clients inspiren als nostres empleats per a la millora contínua; i tots junts fem un banc cada dia més innovador, més rendible i més sostenible".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat