CaixaBank Hotels & Tourism i la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) han ampliat fins a 4.000 milions d'euros la seva línia específica de finançament amb l'objectiu de continuar impulsant i dinamitzant el sector turístic i hoteler.

Segons ha informat CaixaBank en un comunicat, l'acord entre ambdues entitats, que es va renovar el març de 2018 amb validesa de dos anys i contemplava 3.000 milions d'euros en finançament, suma amb aquesta ampliació 1.000 milions d'euros que serviran per continuar donant suport al sector.

Aquesta línia de crèdit es canalitza a través de les 51 associacions hoteleres d'àmbit nacional, provincial, autonòmic i local a tot el territori espanyol integrades a la patronal hotelera, que aglutina més de 15.000 establiments i representa 1.800.000 places. En l'acte d'ampliació de l'acord, que s'ha celebrat a les oficines de la seu de CaixaBank a Madrid, han estat presents el director executiu de Banca d'Empresas de CaixaBank, Luis Cabanas; i el president de CEHAT, Juan Molas.

Cabanas ha destacat que per a CaixaBank Hotels & Tourism és "fonamental mantenir i incrementar el suport" als SEUS clients del sector hoteler, un "sector que gaudeix de bona salut, com demostra aquesta ampliació de línia de finançament amb CEHAT." Per la seva part, Molas celebra que una entitat de prestigi com CaixaBank ampliï any rere any el volum de crèdit feia les empreses hoteleres, inequívoc senyal de la confiança que mantenen al sector".

CaixaBank Hotel & Tourism ha firmat durant 2018 més de 40 convenis amb federacions i associacions hoteleres, com la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT); i ha organitzat 45 trobades amb empresaris referents del sector per tota la geografia espanyola.