CaixaBank i el cercador de viatges Booking s'han aliat per oferir als clients del banc un estalvi del 4% en el preu total de les reserves d'allotjaments si els reserven des del web de CaixaBankNow, després de la qual cosa l'entitat els tornarà l'import corresponent.

Segons ha informat el banc aquest divendres en un comunicat, l'aliança s'ha dissenyat en el marc de la unitat de Global Customer Experience i s'emmarca en els nous acords per aportar serveis i productes de valor afegit als clients de Caixabank. El director general de Negoci de Caixabank, Juan Alcaraz, ha indicat que per al banc "és clau comptar amb millors partners" i l'acord reforça la seva aposta per aportar valor afegit als seus clients.

De fet, entre les prioritats de l'entitat per a aquest any estan optimitzar l'experiència dels clients, impulsar el desenvolupament d'aplicacions de 'big data' i identificar oportunitats de nous models de negoci. Per la seva part, el director sènior d'Associacions de Booking, Ripsy Bandourian, ha assenyalat que volen "arribar a nous clients i ajudar-los a connectar-se amb les experiències de viatge que busquen".