L'empresa agroquímica Arysta LifeScience ha instal·lat a Barcelona la seva nova seu per donar servei al sud d'Europa. Una decisió que implica alhora el tancament de les oficines que tenia fins ara a Sevilla. En aquest sentit, la multinacional nord-americana, amb presència en més de cent països i més de 4.000 treballadors, ha apostat per situar el seu 'hub' a Barcelona d'acord amb l'estratègia d'impulsar el seu negoci a la regió mediterrània.

"Si volem créixer en el Mediterrani, cap ciutat ens ofereix el que té Barcelona", ha assegurat el director general d'Arysta a Europa, José Nobre, després de fer pública aquesta nova estratègia. En aquest sentit, això implica tancar les oficines andaluses i centralitzar tota l'activitat de la companyia tant a Espanya com a Portugal des de Barcelona. Concretament, des de Diagonal Mar.  

"Entre Madrid i Barcelona, ens decantem per Barcelona per un tema de connexions, proximitat amb Europa i una presència més gran del sector agrari", ha explicat Nobre just abans de concloure que la seva companyia comparteix valors com " la diversitat, la seguretat, la passió o l'energia" amb la regió catalana.