La companyia tecnològica Mixpanel ha inaugurat a Barcelona la seva seu europea, en el marc d'un pla amb noves oficines a París i Amsterdam i una inversió de 100 milions d'euros per a la seva expansió a Europa, ha informat aquest dimecres en un comunicat. La plataforma nordamericana s'ha traslladat a una de les últimes plantes de la Torre Glòries, segons ha publicat el diari Ara.

Mixpanel ha sostingut que Barcelona és un dels pols tecnològics i d'innovació més importants d'Europa i ha emmarcat la seva obertura en una "clara aposta" pel mercat espanyol. L'equip de l'oficina de Barcelona comptarà amb uns 60-70 professionals enfocats en vendes, comptabilitat, acords i consultoria analítica, així com un departament de suport i atenció al client. Les noves obertures, al costat de l'ampliació de recursos a la delegació de Londres, tenen com a objectiu proporcionar serveis més complets i personalitzats.

El conseller delegat de Mixpanel, Amir Movafaghi, ha destacat que impulsar la innovació de productes per millorar l'experiència del client final és la màxima prioritat per a moltes empreses europees. "Al llarg d'aquest any hem tingut molt èxit i ara volem duplicar els resultats invertint en el desenvolupament continu de les nostres solucions d'anàlisi, així com la nostra capacitat de gestionar i allotjar dades de forma segura", ha afegit.