Les noves oficines d'Amazon al [email protected], l'obertura de les quals es va anunciar el setembre passat per a aquest semestre, ja han començat a funcionar. A més, des de fa algunes setmanes també han incorporat els primers treballadors del centre d'investigació i desenvolupament centrat en machine learning, és a dir, en la intel·ligència artificial. Segons l'empresa, "Barcelona és la ciutat ideal" per instal·lar-hi un centre tecnològic.

L'edifici es va estrenar a l'abril d'aquest any amb l'obertura del centre de suport a pimes per a França, Itàlia i Espanya, que dona feina a 240 persones. A banda, les noves oficines ara també acullen el nou centre especialitzat en el desenvolupament de solucions amb intel·ligència artificial d'avantguarda i, entre les dues àrees, ja té al voltant de 300 treballadors.

La previsió de la companyia és arribar als 500 treballadors els anys vinents i per això l'edifici situat al carrer de Tànger ,76, d'uns 10.000 m2, encara no és ple del tot. En la presentació de l'edifici aquest dimecres davant d'autoritats i mitjans de comunicació, directius de la companyia han justificat la tria de Barcelona i han descrit la capital catalana com la "ciutat ideal" per instal·lar un centre tecnològic.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat