L'Abarset ha vist passar a més de 100.000 persones que han pogut gaudir tant de la seva oferta gastronòmica, com de les propostes d'Après-ski liderades per headliners de primera, festes Bresh i Brunch Electronik i les jornades gastronòmiques del Snow Club Gourmet. Tot això, ha consolidat l'espai com una visita obligada per als amants de la neu, la música i la bona gastronomia, i ho han confirmat com The Peak of Après-ski.

L'Abarset obria les portes el 30 de novembre de 2024 amb la presentació del lineup complet fins al març, començant una nova temporada acompanyada de la millor música del moment i d'una renovada proposta gastronòmica. Gràcies a les fortes nevades i el bon temps d'aquests últims mesos, el local del sector el Tarter, a Grandvalira, va decidir allargar la temporada fins al 20 d'abril, per acabar de gaudir de la Setmana Santa, celebrant un esdeveniment de clausura al ritme de Brunch Electronik, que va posar punt final a una temporada que ha superat totes les expectatives.

Al llarg de la temporada, L'Abarset ha estat escenari de prop de 30 festes que han fet vibrar els visitants al ritme d'artistes de renom, entre qui destaquen Maceo Plex, Miss Monique, Andrea Oliva o Fatboy Slim, i altres figures internacionals i artistes nacionals com Mëstiza, Paco Osuna, Dennis Cruz o Lola Bozanno. La programació també ha comptat amb cinc festes Brunch Electronik i tres Bresh. A més, per primera vegada en la seva història, va celebrar una festa especial de Final d'any, amb més de 12 hores d'Après-ski non-stop', que incloïa un sopar de còctel i un after-party, per donar la benvinguda a l'any.

Gastronomia

Aquesta temporada L'Abarset no només ha fet ballar els seus assistents, sinó que també ha ofert una aposta gastronòmica que, reinventada gairebé per complet respecte a la temporada passada, ha conservat els plats més icònics a la seva extensa carta. Darrere de conceptes com Dits Atrevits, Forquilla Tradicional o Fregits de Mar, entre d'altres, s'amaga una selecció de plats per a tots els gustos, en una aposta versàtil i conceptualitzada basada en productes de temporada i en una experiència acompanyada d'un entorn idíl·lic. Gràcies a la gran amplitud i diversitat de producte, la proposta d'aquesta temporada ha estat conceptualment molt atractiva, seductora i de qualitat per als prop de 20.000 paladars que han passat pel restaurant.

A més, L'Abarset ha estat de nou l'escenari per acollir algunes de les jornades gastronòmiques del Snow Club Gourmet que s'han celebrat al llarg d'aquesta temporada. Des de referents com el restaurant Los Marinos José de Fuengirola, fins a restaurants de referència i estrella Michelin com Ugo Chan de Madrid.