Trobar feina no és senzill, però sembla que a poc a poc hi ha més països i companyies disposades a contractar personal nou. Si busques feina i tens ganes de provar sort a l'estranger, no et perdis aquesta llista amb els països amb més oportunitats laborals; això sí, on hi ha més números d'acabar és a l'Àsia o a l'Europa de l'Est.

11- Nova Zelanda: +13%. Aquest país ha augmentat la contractació i a més a més encapçala molts rànquings pel que fa a qualitat de vida.

10- Guatemala: +13%. L'economia d'aquest país està dominada pel sector privat, i les seves companyies no paren d'expandir-se.

9- Bulgària: +13%. Han experimentat un creixement econòmic molt significatiu en els darrers anys, i les empreses estan creixent en molts sectors.

8- Hong Kong: +14%. Aquest és probablement un dels països més cars del món, però també és un punt clau de l'activitat financera asiàtica.

7- Romania: +16%. El cost de vida és molt baix i això agrada a les companyies, a més a més la qualitat de vida és bona. 

6- Estats Units: +17%. Ara que ja han acabat les eleccions, les companyies americanes estan tornant a contractar molt personal de forma urgent.

5- Hongria: +17%. També és un país amb un dels costos de vida més baixos d'Europa, factor atractiu per a moltes empreses.

4- Índia: +18%. Un dels països del món que més està creixent i que més ràpidament s'està desenvolupant. Hi ha molta oferta de feina en sectors molt diversos.

3- Eslovènia: +22%. Les companyies de l'Europa de l'Est estan buscant l'expansió en molts sectors, però sobretot en la tecnologia.

2- Japó: +23%. El país se situa al capdamunt de molts rànquings pel que fa a oportunitats laborals, això és gràcies a la seva cultura corporativa que té com a centre neuràlgic la ciutat de Tòquio.

1- Taiwan: +24%. El país asiàtic es considera el millor lloc del món per trobar feina, sobretot en l'àmbit tecnològic i en el de les finances.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat