Catalunya Ràdio encetarà dilluns que ve la programació estiuenca, i ho farà amb el periodista Xavi Freixes com a conductor d'El Matí de Catalunya Ràdio, en substitució de Mònica Terribas. Freixes presentarà el matinal de la ràdio pública cada dia, de 7.00h a 13.00h, i mantindrà el format de magazín d’actualitat de referència, compromès amb el rigor informatiu i la participació dels oients.

Per altra banda, Roger Escapa es posarà al capdavant d'El suplement d’estiu, Montse Virgili s'ocuparà dels migdies, Ernest Macià de les tardes i Mercè Folch dels vespres, en un estiu que combinarà novetats amb informació i entreteniment.

Com a altres grans novetats, que s'han presentat aquest dijous, destaca El Cobi s’ha fet gran, amb Santi Carreras i Oriol Rodríguez, que s’estrenarà amb motiu dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona i en recordarà els millors moments amb els seus protagonistes.

Els caps de setmana, la novetat serà Joves clàssics, amb Albert Galceran i Pedro Pardo, que viatjaran per Europa buscant joves talents musicals. Per altra banda, aquest estiu, iCat.cat i el dial digital +CatRàdio compartiran finestra a Catalunya Ràdio, amb programes com El celobert de Lluís Gavaldà i Revolució 4.0 de Xantal Llavina.