El 2022 està arribant a la seva fi i també les sèries que s'inclouran en el seu paraigües. Tot i que estiguem a punt de posar el comptador a zero per encarar un nou mes de gener, les plataformes encara tenen algunes propostes amagades que s'estrenen els últims dies de desembre per posar un bon punt i final a l'any. Ja sigui per desconnectar dels dinars familiars, per reposar després d'omplir-se de canelons i galets, o per gaudir d'algun argument nadalenc, amb aquestes estrenes de sèries segurament trobaràs el que busques per última vegada aquest 2022.

traicion treason serie netflix
Traición s'estrena el 26 de desembre. / Netflix

1. Week-End Family (Disney Plus) 

Es tracta d'una edició especial de Nadal i s'estrena el 23 de desembre. Narra la història d'una família reconstituïda que es reuneix cada cap de setmana. Tot donarà una altra volta quan el pare de la família, en Fred, tingui una nova relació amb l'Emma, una doctoranda canadenca experta en psicologia infantil. Una comèdia sobre la família ideal per passar les festes nadalenques.

2. Madre solo hay dos T3 (Netflix)

Aquesta sèrie mexicana original de Netflix continua indagant en la vida de dues dones que, després de comprovar que els seus nadons van ser canviats després de néixer, han de reconstruir el seu pla de futur i equilibrar les seves noves vides. La confusió fa que hagin de construir una família única i peculiar —tenint en compte que son dos perfils molt diferents—. Una comèdia dramàtica que també té punts de crítica per parlar de la maternitat i les classes socials. Protagonitzada pel tàndem Ludwika Paleta i Paulina Goto. Disponible a partir del 25 de desembre.

3. The Witcher: El origen de la sangre (Netflix)

Aquesta minisèrie de 6 capítols és una preqüela de la popular The Witcher, inspirada en el famós videojoc. En aquesta ocasió, l'argument s'ubica 1200 anys abans del personatge de Geralt de Rivia, en un món èlfic en el que es fusionen monstres, homes i elfs, i també el primer bruixot de la història. També arriba a la popular plataforma el dia de Nadal.

machos alfa
Machos alfa és la nova proposta dels creadors de La que se avecina. / Netflix

4. Traición (Netflix)

Una altra aposta de Netflix per acomiadar l'any. Protagonitzada per Charlie Cox, aquesta sèrie britànica fusiona el món de l'espionatge amb el thriller. Una proposta plena de secrets, connexions polítiques i decisions diplomàtiques que influeix en la vida privada d'un agent format pel MI6, que haurà de qüestionar-s'ho tot mentre combat el seu passat i es retroba amb antics coneguts. S'estrena el 26 de desembre.

5. Los Larkin T2 (Filmin)

També s'estrena la segona temporada de Los Larkin, una adaptació de la novel·la de H.E Bates. Situada als anys cinquanta en un petit poble anglès, parla d'una família de classe treballadora liderada per en Pop i la Ma que han de tirar endavant sis fills en una època complicada. És una sèrie d'esperança, molt astuta i amable que posa al centre del debat el poder de l'afecte i la col·lectivitat. Es podrà veure a Filmin a partir del 27 de desembre.

6. Machos alfa (Netflix)

Machos alfa és l'última proposta de Netflix per acabar l'any. Laura i Alberto Caballero, creadors de La que se avecina, posen la trama a les mans de quatre amics de quaranta anys que s'adonen que estan perdent els seus privilegis com a membres exclusius del patriarcat. Fernando Gil, Raúl Tejón, Gorka Otxoa i Fele Martínez hauran de sobreviure en una època que prioritza la igualtat i tenint en compte noves regles de comportament que els farà trontollar la seva manera de relacionar-se. El 30 de desembre a Netflix.