Del 5 al 8 de setembre, Tàrrega s'omplirà d'espectacles amb FiraTàrrega 2019, la gran cita anual catalana del teatre i dels espectacles de carrer. La programació, que vol ser oberta per a tot tipus de públics i edats, està constituïda per 42 espectacles, 24 dels quals són catalans, 9 provenen de la resta de l'estat, 6 són internacionals i 3 de procedència mixta. 19 de les propostes són estrena a l'Estat espanyol. S'han estructurat al voltant de quatre eixos: territori, identitat, reflexió i compromís. Ja es poden adquirir, a través d'internet, les entrades per als espectacles de pagament. La FiraTàrrega s'obrirà amb una conversa entre el filòsof Xavier Antich i Àngels Margarit, la directora del CCCB.

unnamed (8)

Teia, de Júlia Farrero.

Territori

Aquest apartat es presenta com una defensa de la diversitat front a l'homogeneïtzació derivada de la globalització. Els espectacles que es podran veure dins d’aquest eix són: A VoreBATbatuka, Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria (Glòria Ribera), Peix (Hotel Iocandi), The Half (Foradelugar), La caixeta (Holoqué), Teia (Júlia Farrero), Horta  (Horta Teatre), Bye bye, Confetti (La Baldufa), Out Of The Blue II (Larutan), Cafuné (Du’K’tO), 1+1+1 (Laurie Bérubé, Xavier Laliberté & Elwin Roland), [kórps] (Miquel Barcelona), Trópico de Covadonga (Rodrigo Cuevas), La crisi de la imaginació (Rauxa), Possê (Sound de Secà) i L’Atelier i Els Amics d’en Crusó (Toc de Fusta).

unnamed (9)

La crisi de la imaginació, de Rauxa.

Identitat

En aquest àmbit es vol fer un cant a les identitats múltiples, compartides, no excloents, i vol ser un cant a la democratització en un sentit ampli. Les peces que recull identitat són: A VoreGarden Party (Compagnie Nº8), DJ’s Quesoni (Nits Moritz), Frame (Eléctrico 28), Bidaia (Hortzmuga), Teia (Júlia Farrero), Give me protein (Kernel Dance Theatre), Pareidolia. Juegos Para Activar la Imaginación (La Llave maestra), [kórps] (Miquel Barcelona), Paparazzi (Paral·lel Ensamble), La llista (Quim Bigas), Trópico de Covadonga (Rodrigo Cuevas) i Así bailan las putas (Sixto Paz).

unnamed (12)

Possê, de Sound de Secà.

Compromís

Aquest apartat vol oferir un espai, sobretot en terme de feminisme. Dins de compromís és podran veure els següents espectacles: El gran final (Bucraá Circus), Finale (delRevés), C’est pas là, c’est par là (Galmae), LIVALONE (Fundación Agrupación Colectiva), Excalibur (Hermanas Picohueso), Pig (Kaleider), La lluna en un pot (La Petita Malumaluga), Suite TOC núm 6 (Les Impuxibles), The good place (Marcel et ses Drôles de femmes), Mirabal, Así bailan las putas (Sixto Paz), Mission Roosevelt (Tony Clifton Circus), Diòptries (Toti Toronell) i Áureo (Uparte).

unnamed (14)

La festa, de Mambo Project.

Reflexió

Tàrrega aposta per una sèrie d'obres que intenten reflexionar sobre el mateix format del teatre al carrer. Peix (Hotel Iocandi), Conversa inaugural, Paseos urbanos (Itsaso Iribarren & Germán de la Riva), Pig (Kaleider), Ovvio (Kolektiv Lapso Cirk), CALMA! (Guillem Albà), La lluna en un pot (La Petita Malumaluga), Suite TOC núm 6 (Les Impuxibles), 1+1+1 (Laurie Bérubé, Xavier Laliberté & Elwin Roland), La llista (Quim Bigas), Hand to hand (Roser López Espinosa) i Mission Roosevelt (Tony Clifton Circus) són les peces que es podran veure dins de reflexió.