El cantautor Joan Manuel Serrat ha anunciat aquest divendres que suma un tercer concert a Barcelona en la seva gira de comiat. Serà el 20 de desembre al Palau Sant Jordi de la capital catalana en el marc de la gira de comiat El vici de cantar.

Joan Manuel Serrat, El vici de cantar

Entrades a la venda a partir de dilluns

Les entrades per la tercera sessió es posaran a la venda el proper dilluns al migdia. Serrat ja es troba en l’equador de la gira de comiat i ha realitzat 40 concerts als Estats Units, Llatinoamèrica i arreu de l’Estat. Els propers concerts que oferirà seran el proper diumenge i dilluns al Festival de Mèrida. La gira acabarà el 23 de desembre a Barcelona.

Joan Manuel Serrat durant el concert. Mar Vila ACN
Joan Manuel Serrat finalitzarà la gira El vici de cantar a Barcelona / Foto: Mar Vila / ACN

El vici de cantar

Serrat va anunciar a inicis de desembre de 2021 la seva intenció d'abandonar els escenaris un cop finalitzi la seva gira El vici de cantar, un cicle de concerts internacional que va iniciar el 27 d'abril del 2022 a Nova York, i que des d'aleshores ha recorregut Amèrica Llatina i Espanya, finalitzant el 23 de desembre a Barcelona. Amb el títol El vici de cantar 1965-2022, aquest tour servirà per "acomiadar-se personalment del públic amb què ha compartit vida i cançons durant més de mig segle", va assegurar el cantant aleshores. "No em va agradar sentir-me acomiadat per una plaga", va sentenciar Serrat.