L'oferta de sèries nadalenques a plataformes com Netflix, HBO, Amazon Prime i la resta, no para de créixer, i cada cop és més complicat decidir la que veure'm. Per això, aquí us deixem un recull de les 10 millores sèries per veure aquest Nadal.

📽️ Les millors pel·lícules de Nadal per a infants: 24 recomanacions perquè gaudeixin de les festes
 

🎄 Nadal a Barcelona 2023: què fer i què veure per les festes
 

Tempestad por Navidad (Netflix)

Una altra sèrie que ens arriba des de Noruega. "Tempestad por Navidad" ens transporta a un dels llocs amb més trànsit de l'època nadalenca, un aeroport. Una gran varietat de personatges es trobaran atrapats a l'aeroport a causa d'una gran tempesta en aquesta comèdia carregada de moments emocionals.

 

Dash & Lily (Netflix)

La demostració que una comèdia juvenil nadalenca pot ser més que digna, i fins i tot molt romàntica: que en temps de Tinder una ficció aposti per reivindicar l’amor epistolar només pot despertar simpatia. Aquesta sèrie sobre dos adolescents que es comuniquen a través d’un dietari té, a més, l’avantatge d’estar ambientada en una Nova York plena de llum –de Nadal– i de vida. Capítols curts i divertits, que sempre va bé.

Feliz Navidad y esas cosas (Netflix)

Ets d'aquelles persones que es posen nervioses quan arriben celebracions importants? Doncs amb aquesta sèrie és molt probable que t'hi sentis identificat. En aquesta família, quan arriben les festes de Nadal, comença l'estrès, sobretot en el seu pare. Però tot es complicarà quan la seva filla arribi a casa per celebrar Nadal amb la seva nova parella.

 

Smiley (Netflix)

Smiley ens regalarà una història romàntica entre dos homes (Carles Cuevas i Miki Esparbé). Guillm Clua, a partir de la seva obra de teatre, ens presenta dos personatges extremadament diferents, però que els seus camins no es deixaran de trobar i es començaran a preguntar i sentir coses.

Odio la Navidad (Netflix)

"Odio la Navidad" és una divertida comèdia produïda a Itàlia, en la que una jove infermera soltera enganya la seva família dient que té parella i que vindrà a celebrar Nadal amb ella. La feina que tindrà per trobar algú que accedeixi a fer-ho...

 

Días de Navidad (Netflix)

La primera minisèrie espanyola de Netflix, "Dás de Navidad", dirigida per Pau Freixas, s'endinsa als racons de la família en aquesta època tan especial. La trama segueix quatre germanes en diferents etapes de les seves vides, des de la infància fins a la vellesa, al llarg de tres capítols impactants. La narrativa es teixeix amb secrets, mentides i rancúnies que marquen les relacions familiars. L'estrena està programada per al 6 de desembre, just a temps per submergir-se a la dinàmica familiar nadalenca amb un gir emocional.

Elfos (Netflix)

La sèrie danesa "Elfos" es distancia de la típica narrativa nadalenca en presentar criatures terrorífiques que converteixen les vacances d'una família en un autèntic malson. Estrenada el 28 de novembre, aquesta proposta original s'ha convertit ràpidament en un dels títols més populars al catàleg de Netflix. La sèrie ofereix una visió esfereïdora dels elfs, generalment coneguts com a ajudants amigables del Pare Noel, explorant un costat fosc i desconegut d'aquestes criatures festives.

 

Cuento de Navidad (HBO Max)

HBO se suma a la febre nadalenca amb la seva pròpia versió de "Conte de Nadal", el clàssic de Charles Dickens. Aquesta minisèrie de tres capítols, llançada el 23 de desembre, compta amb la interpretació magistral de Guy Pearce com a Ebenezer Scrooge. Sota la direcció de Steven Knight, creador de Peaky Blinders i Taboo, la sèrie adopta un enfocament més fosc i destinat a un públic adult, explorant les visites dels esperits del nadal passats, presents i futurs.

 

Visita de Navidad (Netflix)

La sèrie alemanya "Visita de Nadal", també coneguda com 'ÜberWeihnachten', ha generat opinions trobades des de la seva estrena el 2020. La trama, categoritzada com a comèdia, segueix les peripècies durant la temporada festiva, oferint una perspectiva única i còmica del Nadal .

Navidad en Casa (Netflix)

Des de Noruega, "Nadal a Casa" arriba al catàleg de Netflix el 2019, explorant les celebracions decembres des d'un punt de vista diferent. Amb un sentit d'humor amarg i un enfocament poc convencional, aquesta comèdia protagonitzada per Ida Elise Broch destaca entre les produccions nadalenques i ofereix una experiència refrescant.

 

Navidad en Car City (Amazon Prime)

Pels més petits, "Christmas in Car City" ofereix una opció animada plena d'aventures a la ciutat on cotxes i camions conviuen feliços. Amb personatges entranyables com Tom the Tow Truck, Mat the Police Car i Franck the Fire Truck, aquesta sèrie és perfecta per a un Nadal ple de diversió i emocions.