Ple agost i les plataformes no s’aturen. Netflix, Apple TV+, Filmin o Amazon Prime ens continuen portant noves sèries per seguir apilant a la nostra llista de ficcions pendents. I és que aquest divendres tenim la tercera temporada de la comèdia romàntica adolescent Yo nunca, l’adaptació del llibre de Sheri Fink sobre les conseqüències de l’huracà Katrina a Después del huracán, el nou èxit alemany LGTBIQ+ amb All You Need i la nova versió de la pel·lícula Ellas dan el golpe sobre un equip femení de beisbol titulada —A League of Their Own— per començar a veure aquest cap de setmana.

1
'Yo nunca' T3
Netflix
Les sèries que s'estrenen aquest cap de setmana

Una de les comèdies romàntiques adolescents amb més èxit d’aquests darrers anys torna avui amb la seva tercera temporada. Interpretada per Maitreyi Ramakrisnan, la imperfecta i carismàtica Devi Vishwakumar seguirà navegant la difícil etapa de l’institut amb la dificultat afegida del xoc cultural, però, per primer cop en tota la sèrie, ho farà acompanyada d’una parella estable i monògama, el Paxton. Serà interessant veure com aguanta aquesta relació, especialment amb el triangle amorós que es forma amb el personatge del Ben, que haurà d’aclarir els seus sentiments. El drama està servit.

2
'Después del huracán'
Apple TV+
Les sèries que s'estrenen aquest cap de setmana

Quan un huracà impacta en una zona habitada, la tragèdia no només implica el nombre de víctimes que deixa aquell dia, sinó també les conseqüències que té durant anys per la resta de la població. Això és el que va voler mostrar la periodista guanyadora del Premi Pulitzer Sheri Fink en un llibre que ara Apple TV+ adapta a la televisió amb Vera Farmiga com a protagonista. Es tracta de la història d’un dels hospitals afectats per l’huracà Katrina i com, sense electricitat i amb molta calor, van haver de fer front a la difícil situació, obligats a prendre decisions que els perseguirien durant molts anys.

3
'All you need'
Filmin
Les sèries que s'estrenen aquest cap de setmana

La sèrie LGTBIQ+ que ha tingut un gran èxit a Alemanya arriba per fi a les nostres cases amb l’estrena de les seves dues primeres temporades —de 6 episodis cada una— a Filmin. La premissa és senzilla: quatre homes gais que busquen l’amor a Berlín en l’era de Grindr. D’entrada, tenim a l’estudiant de medicina Vince (Benito Bause) i al seu company de pis i dissenyador de pàgines web Levo (Arash Marandi), però aquest es mudarà al suburbi burgès per anar a viure amb el seu nou soci Tom (Mads Hjulmand) i serà quan el Vince conegui un nou interès romàntic en un club, Robbie (Frédéric Brossier), per començar aquesta història de desenganys i amors.

4
'A League of Their Own'
Amazon Prime
Les sèries que s'estrenen aquest cap de setmana

Inspirada en Ellas dan el golpe, pel·lícula de 1992, Will Graham i Abbi Jacobson readapten aquest clàssic amb l’oportunitat de profunditzar en les diferents jugadores d’aquest equip de beisbol que somiava en convertir-se en professional. Així, temes que ja havien aparegut, com la raça i la sexualitat, guanyaran encara més pes en els vuit episodis de la sèrie que seguirà l’evolució de les protagonistes tant dins com fora del camp, aprenent a crear el seu propi camí i a descobrir-se a elles mateixes mentre es van unint com a equip en aquesta inspiradora història de superació personal.