Rosalía i Rauw Alejandro han confirmat aquest dilluns allò que molts dels seus seguidors esperaven. I és que la parella publicarà el divendres 24 de març un EP conjunt amb tres cançons inèdites: Besos, Vampiros i Promesa. Així ho ha confirmat la cantant catalana a través de les xarxes socials, on ha compartit dues imatges del que serà aquest disc. Els rumors d'una possible col·laboració entre tots dos ja fa temps que circulen i, de fet, la mateixa Rosalía va donar aquest diumenge les primeres pistes d'aquest nou EP que publicarà juntament amb la seva parella. La portada, segons han mostrat a les xarxes socials, té dues lletres 'r' entrellaçades, ja que tant el nom de la Rosalía com el de Rauw Alejandro comencen amb aquestes inicials.

La col·laboració de Rosalía i Rauw Alejandro ja té data

La cantant catalana ha escollit el moment perfecte per anunciar aquest nou EP amb Rauw Alejandro, coincidint amb l'inici de la seva gira mundial, en la qual actuarà en diferents festivals. De fet, d'aquí només quatre dies, Rosalía ja té el primer espectacle a Buenos Aires (Argentina) dels 19 programats. Per escoltar-la a Catalunya, caldrà esperar fins al 3 de juny, data en què actuarà al festival Primavera Sound, després d'un tour per Amèrica Llatina. Per la seva part, Rauw Alejandro es troba enmig de la seva quarta gira, la qual va començar el passat mes de febrer. Es tracta de la Saturno World Tour, que té programades un total de 57 actuacions i farà parada a Barcelona el dia 1 de setembre. 

Les primeres pistes d'aquest EP de Rosalía i Rauw Alejandro

L'EP de Rosalía i Rauw Alejandro és un dels més esperats del panorama musical actual. La parella feia temps que es mostrava amb ganes de fer alguna cosa plegats i aquest dilluns, per fi, han decidit anunciar el seu disc conjunt. Els seus seguidors ja tenien sospites de l'arribada d'aquest EP i molts estaven pendents de les seves xarxes socials. Sense anar més lluny, tant la cantant catalana com el porto-riqueny havien deixat caure alguna pista sobre la seva col·laboració. De fet, Rosalía ja va fer públic el passat diumenge un dibuix amb dues 'r' a través del seu compte secundari d'Instagram. La cantant de Sant Esteve Sesrovires, però, no va ser l'única i, més tard, Rauw Alejandro també va compartir aquesta imatge, que finalment serà el disseny del seu EP conjunt