Meritxell i Judit Neddermann han elaborat conjuntament el seu primer discPresent (Satélite K). Es tracta d'un àlbum de nadales, amb 7 nadales catalanes i una veneçolana (totes elles actualitzades). A més a més incorpora un poema de Salvador Espriu musicat especialment per a l'ocasió. La cançó originària de Veneçuela compta amb la col·laboració d’Ahyvin i Ahylin Bruno. Al disc també han col·laborat els artistes Ferran Savall, Mû Mbana i Aleix Tobias. Les acompanyen Arnau Figueres a la percussió i Miquel Àngel Cordero a la bateria.

Meritxell (veu i teclats) i Judit (veu i guitarra), nascudes en una família de músics, s’han fet un forat dins el panorama musical català, cada una traçant camins diferents. La Meritxell es va formar a l’escola de música de Berklee (Boston) i en aquests moments es troba en procés de creació del seu primer disc. La Judit, en canvi, ja ha publicat tres discos.

Amb motiu de la presentació de Present, les dues germanes faran concerts els dies 20, 21 i 22 de desembre a  El Maldà. També faran actuacions a Porrera, Sabadell, Sant Joan de les Abadesses, Terrassa i Caldes de Malavella.