Arriba la Setmana Santa, temps de processons, rituals, oracions, resurreccions, bla, bla bla, tot molt mal rotllo, en ple segle XXI. La qüestió és que, com que probablement tindràs temps per relaxar-te davant de la televisió, potser necessites una de les nostres llistes per saber què has de mirar. Si pagues subscripció a Netflix, això t'interessa: cinc pel·lícules de por que pots trobar a la plataforma en streaming. Millor això que esperar a que se t'apareixi la Verge Maria.

Déjame salir

Dirigida per Jordan Peele, aquesta pel·lícula s'ha fet un lloc entre les produccions de terror més destacades dels últims anys a Hollywood. La premissa és senzilla: un jove afroamericà decideix visitar la família benestant de la seva parella blanca. Aleshores, però, comença a notar que a casa dels sogres passen coses estranyes, començant per l'actitud pertorbadora dels inquilins. Una història de racisme terrorífica i extremadament incòmoda que et farà estar molt tens.

Annabelle

Hi ha algú en aquest planeta que no tingui por de les nines antigues de mirada perduda? A banda d'aquella senyora estranya de Callejeros que va ensenyar que les col·leccionava en un episodi emès ja fa molts anys, la gran majoria de la societat no vol haver de dormir a la mateixa habitació que aquestes joguines diabòliques. Ensurts i malediccions: el film de John R. Leonetti, inspirat en clàssics com Poltergeist o Chucky, parla sobre Annabelle, una nina endimoniada.

El juego de Gerald

Producció original de Netflix, aquesta pel·lícula de Mike Flanagan explica la història d'un matrimoni que, fart de la rutina, viatja a una cabanya perduda enmig del bosc per revitalitzar la seva vida sexual. Aleshores, però, l'home mor d'un infart i la dona queda sola, lligada de mans i peus al llit. Lliçó: no sortiu de la vostra zona de confort, que no s'hi està tan malament.

La trampa del mal

Aquesta és original: John Erick Dowdle dibuixa una trama dins un ascensor encallat amb diversos desconegut dins. El que primer sembla un simple accident desafortunat, aviat es comença a convertir en una història terrorífica en la que no tothom és qui diu ser.

#Vivo

I per últim, una de zombis, un gènere que sempre reconforta en aquests temps pandèmics. Es tracta d'un film coreà dirigit per Il Cho en que un jove adolescent, després de passar-se dies i dies tancat a la seva habitació jugant a videojocs, descobreix que una infecció mundial ha destrossat el món que l'envolta.