Patti Smith Quartet, Rumours of Fleetwood Mac, Luz Casal, Sopa de Cabra, Vanesa Martín, Taburete, Mika, Diana Krall, Simple Minds, Mikel Izal i Passenger actuaran a Les Nits de Barcelona. El festival ha anunciat els primers artistes que durant l'estiu de 2024 tornaran a omplir de música, cultura i gastronomia els jardins del Palau de Pedralbes. El director del festival, Juli Guiu, ha destacat que estan dissenyant una programació àmplia, eclèctica i de qualitat que reunirà a destacades estrelles locals, nacionals i internacionals als jardins del Palau de Pedralbes durant l'estiu. Les entrades ja estan disponibles al web oficial de Les Nits de Barcelona.

El festival tindrà una programació àmplia, eclèctica i de qualitat que reunirà a destacades estrelles locals, nacionals i internacionals als jardins del Palau de Pedralbes durant l'estiu

Primeres confirmacions del festival Les Nits de Barcelona

L’artista Patti Smith actuarà a l'amfiteatre enfront del Palau de Pedralbes el pròxim 5 de juliol al costat de la seva banda, per a brindar-nos algunes de les seves mítiques cançons com Because the Night o People Have the Power, entre altres, com a part de l'espectacle Patti Smith Quartet. D'altra banda, Rumours of Fleetwood Mac oferirà el 8 de juliol un tribut al popular grup. Amb el suport personal de Mick Fleetwood, membre fundador de la banda original, aquest grup canalitza l'esperit de Fleetwood Mac al seu millor moment.

Luz Casal actuarà el 10 de juliol i farà un repàs per l'ampli repertori ple d'èxits. Després de celebrar el final de la gira d'aniversari de Ben Endins, el disc en català més venut de la història, Sopa de Cabra actuarà a Les Nits de Barcelona l'11 de juliol de 2024. Després de més de 15 anys de carrera, Vanesa Martín presentarà el pròxim 13 de juliol un nou espectacle amb un repertori carregat d'èxits. El 17 de juliol Mika presentarà als jardins del Palau de Pedralbes Que Ta Tète Fleurisse Toujours. D'altra banda, la destacada pianista i cantant del Canadà, Diana Krall oferirà el 18 de juliol un repàs pels seus reeixits vuit àlbums a Les Nits de Barcelona.  L'endemà, el 19 de juliol, serà el torn de la reconeguda banda britànica Simple MindsMikel Izal, destacat compositor, cantant i fundador de la banda de pop-rock IZAL, actuarà el pròxim 23 de juliol. Un dia després, el compositor de Let Her GoPassenger, celebrarà el desè aniversari de l'àlbum All The Little Lights.

“Aquestes primeres confirmacions són la prova que la pròxima edició del festival Les Nits de Barcelona reafirmarà el nostre compromís de crear un espai d'oci que emocioni al públic amb un espectacle únic en forma i contingut", ha remarcat Guiu. A més, per segon any consecutiu, les persones assistents al festival podran gaudir d'un espai Village excepcional al cor dels jardins del Palau de Pedralbes on conviuran cultura i gastronomia. El Village tornarà a disposar d'una oferta gastronòmica que reunirà noms propis de la restauració de Barcelona amb animacions i activitats variades que dinamitzaran l'espai mitjançant espectacles de tipus visual durant les hores prèvies al concert principal.