A principis de març arrenca la temporada de Passions; a Olesa de Montserrat el dia 5, i el 12 a Esparreguera. Enguany, a Olesa, es faran nou representacions, quatre al març i a l’abril, i una al maig.  El cartell oficial de l’espectacle es presentarà el dia abans de l’estrena i és obra de l’artista plàstica barcelonina Francesca Llopis.

Aquesta obra amb els anys s’ha anat allunyant de la mera representació de la tradició religiosa per esdevenir un espectacle teatral de gran format. Turistes d’arreu de Catalunya es desplacen a la localitat per veure l’espectacle que es fa des de mitjans del segle XVI. L’obra s’ha adaptat a la tecnologia actual i es representa en un escenari de més de 30 metres de boca, el més gran d’Europa.

Passió d'Olesa ACN

Els protagonistes són actors amateurs vinculats al poble, i es seleccionen en funció de les seves qualitats interpretatives; si més no tothom hi té cabuda per a papers més secundaris. La Passió d’Olesa ha actuat com a planter de talents artístics que ara ja són professionals del ram.

Pel que fa a la Passió d’Esparreguera seran els encarregats de tancar la temporada el 7 de maig. Les entrades de totes dues Passions ja estan a la venda a través de Ticketea. El preu és de 21 euros a Olesa i 22 a Esparraguera.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat