Compte enrere per saber quines pel·lícules s'enduran una (o algunes) estatueta sota el braç en els premis de cinema més coneguts i molts ens preguntem data i horari dels Oscars 2023. Tot apunta que Todo a la vez en todas partes, que parteix amb 11 nominacions als guardons de l'Acadèmia, arrasarà en gairebé totes les categories interpretatives, encara que no seria la primera vegada que una producció que parteix com a favorita acabi la nit sense cap reconeixement. Sigui com sigui, el que està clar és que la 95a edició dels Oscars tornaran a ser motiu perquè algunes pel·lícules acabin tocant el cel. Serà Almas en pena de Inisherin l'elegida o, al contrari, serà el biopic Elvis la que s'emportarà més guardons? Tot això encara és una incògnita que només podran aclarir els Oscars 2023 i la data triada per celebrar un dels esdeveniments internacionals més importants de l'any. Quan se celebren els Premis Oscar 2023 i en quin horari es podrà gaudir de la festa més important del cinema del món?

🟠 Oscars 2023: data, nominats, presentador i tots els detalls de la gala de Hollywood
 

🟠 Nominats Oscars 2023: tota la llista de nominacions als premis de l'Acadèmia
 

Tot alhora a tot arreu nominacions oscars 2023

Data i hora dels Oscars 2023: quin dia i quina hora se celebren els premis de l'Acadèmia de Hollywood?

Els Premis Oscar 2023 se celebraran diumenge vinent 12 de març al Dolby Theater de Los Angeles. La 95a edició dels premis de la Acadèmia de Hollywood espera fer un desplegament a l'altura de les grans superproduccions de cinema, amb una cerimònia de lliurament plena de curiositats i un munt d'estrelles convidades. Com ja és tradició, abans de la gala dels Oscars arribarà la mítica prèvia de la catifa vermella, moment ideal per conèixer les reaccions en directe dels nominats a les famoses estatuetes que començarà al voltant de la nostra mitja nit, a les 00.00h. Un parell d'hores després, a les 2.00h, serà el moment d'apujar el teló per conèixer els guanyadors dels Oscars el 2023, en una celebració que tindrà al voltant de 3 hores de durada.

🟠 Quina pel·lícula dels Oscars 2023 has de veure segons la teva personalitat? | TEST
 

On veure la catifa vermella i la gala dels Oscars 2023?

A l'estat espanyol, tot el desplegament dels Premis Oscar es podrà veure en directe a través de Movistar Plus i el seu canal efímer Movistar Oscars, amb un especial en el que retransmetrà en directe tant la cerimònia de lliurament dels premis com la catifa vermella. La periodista Cristina Teva tornarà a ser l'encarregada de cobrir les hores prèvies a la gala per parlar amb els seus protagonistes, en una cobertura que començarà cap a les 00.00h, mentre que la gala començarà A les 2.00h. Els Oscars també es podran seguir en directe a través d'ElNacional.cat.