Aquest divendres, 3 de gener, a les 19h30, l'Ajuntament de Barcelona organitza el tradicional concert de nadales de la plaça del Rei, gratuït i obert a tota la ciutadania. Com ja és habitual des de fa nou anys, el concert serà ofert per l’Orfeó Català i cantaires del Cor Jove i del Cor de Noies de l’Orfeó Català i constituirà una oportunitat única de veure en directe aquests grups al centre de la ciutat.

Les veus dels cantaires de l’Orfeó Català, Cor Jove i Cor de Noies, sota la direcció de Pablo Larraz (director principal de l’Orfeó Català), amb Pau Casan al piano, interpretaran durant 45 minuts un programa nadalenc, amb temes tradicionals com Joia en el Món o Fum, fum, fum. A més, aquest any, també faran dues nadales tradicionals basques (Gabaren Erdian i Haure der baten bila) i Retaule de cançons catalanes d’Albert Guinovart (El Mariner, La Dama d’Aragó i Margarideta). El concert es clourà amb El cant de la Senyera, l’himne de l’Orfeó Català, amb música del mestre Lluís Millet sobre un poema de Joan Maragall.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat